Visual Result online

Sinds medio juli 2020 zijn er vier soorten online lessen beschikbaar (in totaal 10) om lekker je lichaam in balans te houden:

- De langzame les die om 9:00 uur wordt gegeven (4)

- De uptempo les van 10:15 uur en van de dinsdag-/donderdagavonden (4)

- De yogales van zondagochtend (1)

- De Zwanger&Fit les van de donderdagavond (1)

De lessen worden je aangeboden via Google drive. Om de link die ik stuur te kunnen accepteren heb je de beschikking nodig over een Gmail-adres. Heb je nog geen Gmail-adres dan is deze gratis aan te maken via deze link: support.google.com/mail/answer/56256?hl=nl

Klik op de button "Een account maken" en volg de aanwijzingen. Je hoeft verder niets te doen met het account.

Als je rechten aanvraagt heb je de keuze uit alle online lessen die tot nu toe beschikbaar zijn.

Hieronder de links om rechten aan te vragen:

https://drive.google.com/drive/folders/1lUa1wCf8LnTiGk_OLUcW1oNEk2MoBZUu
https://drive.google.com/drive/folders/1dJasq4CisJGITTxEbtKCXBPM227K-iKD

Zorg dat je bent ingelogd op je Gmail-account. Klik dan op beide links hierboven. Daarna opent Google drive en klik je op de knop request access / toegang vragen. Je verzoek is dan verzonden en komt bij mij binnen. Ik check vervolgens je betaling en indien voldaan via de link hieronder geef ik je toegang om alle filmpjes te kunnen bekijken. Je ontvangt 2 bevestigingsmails in je Gmail en klikt op de button "open" waarna je de lessen kunt bekijken.

Ik heb een betaalverzoek gemaakt van €25,00 voor Visual Result online les gedurende de vakantieperiode (tot en met 31 augustus).
Je kunt met elke bank in Nederland betalen.

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=JRkWQOhciwfPrBsz1i9xcpeXkHKgaxNI

Loop je vast of heb je vragen, neem dan gerust contact op met Petra op 06-51065509.

 

 

Is alles gelukt en ben ik in beeld, dan volgen hier nog een paar vrijblijvende tips voor het makkelijk volgen van de les:
- Hoe groter het scherm, hoe beter de oefeningen zijn te volgen. Als je de les op je TV wilt bekijken en je hebt geen smart-tv dan biedt een Chromecast uitkomst. Vraag gerust om extra informatie om dit te kunnen realiseren.
- Op een klein scherm, zoom in op Petra. Dan valt mijn hoofd af en toe buiten beeld bij de staande oefeningen maar zijn de oefeningen beter te zien.
- Plaats je scherm op een hoogte dat zowel staande als grondoefeningen goed te volgen zijn. Lukt dit niet stop dan even het filmpje en verplaats je scherm.
- Zorg dat er nog wat ruimte is om je mat heen. Met je rug liggend op de mat moeten je armen gespreid kunnen liggen. (Het zou toch jammer zijn als je de foto van je schoonmoeder van het kastje af zwaait ;-)

 

 

Heel veel plezier met de online lessen