top of page

Visual Result online

Sinds medio juli 2020 zijn er vier verschillende soorten online lessen beschikbaar om je lichaam lekker in balans te houden:

- De langzame les (Visult S / Yogalates)

- De uptempo les (Visult M/ Visult L)

- De yogales van zondagochtend

- De Zwanger&Fit les van de donderdagavond

De lessen worden je aangeboden via Google drive. Om de link die ik stuur te kunnen accepteren heb je de beschikking nodig over een Gmail-adres. Heb je nog geen Gmail-adres dan is deze gratis aan te maken via deze link: support.google.com/mail/answer/56256?hl=nl

Klik op de button "Een account maken" en volg de aanwijzingen. Je hoeft verder niets te doen met het account.

Als je rechten aanvraagt heb je de keuze uit alle online lessen die tot nu toe beschikbaar zijn.

Hieronder de links om rechten aan te vragen:

https://drive.google.com/drive/folders/1lUa1wCf8LnTiGk_OLUcW1oNEk2MoBZUu
https://drive.google.com/drive/folders/1dJasq4CisJGITTxEbtKCXBPM227K-iKD

Zorg dat je bent ingelogd op je Gmail-account. Klik dan op beide links hierboven. Daarna opent Google drive en klik je op de knop "request access / toegang vragen". Je verzoek is dan verzonden en komt bij mij binnen.

Ik stuur je een betaalverzoek en check daarna je betaling. Indien voldaan geef ik je toegang om alle filmpjes te kunnen bekijken.

Je ontvangt 2 bevestigingsmails in je Gmail, klik op de knop "open" dan kun je de lessen bekijken.

Loop je vast of heb je vragen, neem dan even contact op met Petra op 06-51065509.

 

 

Is alles gelukt en ben ik in beeld, dan volgen hier nog een paar vrijblijvende tips voor het makkelijk volgen van de les:
- Hoe groter het scherm, hoe beter de oefeningen zijn te volgen. Als je de les op je TV wilt bekijken en je hebt geen smart-tv dan biedt een Chromecast uitkomst. Vraag gerust om extra informatie om dit te kunnen realiseren.
- Op een klein scherm, zoom in op Petra. Dan valt mijn hoofd af en toe buiten beeld bij de staande oefeningen maar zijn de oefeningen beter te zien.
- Plaats je scherm op een hoogte dat zowel staande als grondoefeningen goed te volgen zijn. Lukt dit niet stop dan even het filmpje en verplaats je scherm.
- Zorg dat er nog wat ruimte is om je mat heen. Met je rug liggend op de mat moeten je armen gespreid kunnen liggen. (Het zou toch jammer zijn als je de foto van je schoonmoeder van het kastje af zwaait ;-)

 

 

Heel veel plezier met de online lessen

bottom of page